Interakt Productions produceert nieuwe videoclip ‘Let it Lie’ van Sunnery James en Ryan Marciano

Interakt Productions en regisseur Timo Ottenvanger vormden een team tijdens de door Shortcutz Amsterdam georganiseerde Music Video Challenge. Zij werden gekoppeld aan de artiesten Sunnery James en Ryan Marciano, met wie zij samen de clip produceerden voor hun nieuwe nummer ‘Let it Lie’ dat op 12 maart 2021 uitgebracht wordt. In de videoclip zien we het duo en vijf bekende Nederlanders op vijf verschillende locaties die wegens corona momenteel gesloten zijn.

In de Music Video Challenge, was de uitdaging om in maximaal zes dagen tijd een videoclip te realiseren. Aanstormend regie-talent Timo Ottenvanger en producent Interakt Productions hebben de uitdagende keuze gemaakt om op vijf verschillende plekken in Amsterdam te filmen; Bitterzoet, The Athletic Club, The Duchess, FOUR Amsterdam en de onlangs verkozen mooiste bioscoop van de wereld, Pathé Tuschinski. Op deze locaties kon de cast bestaande uit Tarikh Janssen (acteur Onze Jongens), Kendrick Etmon (acteur Dit zijn wij), Lonneke Bakker (Internationaal model), Eva Heijnen (actrice ITA) en René Mioch (filmjournalist) en natuurlijk Sunnery James en Ryan Marciano zelf, eindelijk weer eens aanwezig zijn op plekken die momenteel door corona gesloten zijn.

Met deze videoclip maken we kans om op 14 maart tijdens de Shortcutz Amsterdam Annual Awards winnaar te worden van de XITE Audience Award waar het publiek online zijn stem kon uitbrengen. Daarnaast maken we ook kans om de Mr Zee juryprijs voor Best Music Video in de wacht te slepen. Deze jury bestaat o.a uit SKNX en Daniella Manca.

Op vrijdag 12 maart is de single release 'Let it Lie' Sunnery James en Ryan Marciano op Spotify, Apple Music en Deezer.
Label: Sono/ Armanda Records.

Op zondag 14 maart zullen de awards uitgereikt worden tijdens de Shortcutz Amssterdam Annual Awards. Live te voglen via https://www.shortcutzamsterdam.com/