Devil's Pie - D'Angelo nu te zien in de bioscoop

Interakt produceert een documentaire over R&B/Soul artiest D'Angelo, geregisseerd door Carina Bijlsma.


Op het hoogtepunt van zijn carrière, tijdens een succesvolle tour in 2000 verdween D'Angelo 14 jaar van het podium en leefde onder een roes van alcohol en drugs. Nu komt hij terug in de spotlights met zijn derde album, Black Messiah, gevolgd door een wereldtour. Hij zal wederom oog in oog staan met een wereld gefocusd op zijn vroegere zelf. Bij hem en iedereen om hem heen komt de vraag op: zal hij opnieuw ten onder gaan?


Devil's Pie is een psychologisch drama dat zich afspeelt in het (muzikale) universum van D'Angelo. De film vertelt het verhaal van een groots muzikaal talent die terugkeert naar het publiek na 14 jaar destructieve afwezigheid. Terwijl wij zijn muzikale visie en talent ontdekken vertelt de documentaire het verhaal van een man die vast zit tussen angsten en dromen. Het gaat over de prijs van beroemdheid, de eenzaamheid van een artiest en de druk van de muziekindustrie.

Na 2 mooie premieres in New York en in Amsterdam is devel's Pie - D'Angelo vanaf vandaag te zien in verschillde bioscopen door heel het land.

Hieronder een overzicht van de bioscopen waar de film de eerste week wordt vertoond.

Amsterdam
Filmhallen
De Balie
Melkweg cinema
Rialto
Studio/K
De Uitkijk

Apeldoorn
Filmtheater Gigant

Den Bosch
Verkadefabriek

Den Haag
Filmhuis Den Haag

Groningen
Groninger forum

Haarlem
Filmschuur

Leiden
Kijkhuis

Hilversum
Filmtheater Hilversum

Nijmegen
Lux

Rotterdam
Kino
Lantarenvenster

Utrecht
Louis hartlooper complex